Sunday, December 19, 2010

Nonsense.

Assalammualaikum warrahmatullahi wabarakatuh. (:

Haaaaaaa. Aku boringgggg. Dah la tataw nak buat pa. Ish laa. Phone pown aku dah jarang guna skang. Kalo dya mesej, aku reply aa. Lalala~ Dah la dengan dok pikiaq pasai result. Oh mannnnnnn. Serius tak syiok bhaiii. Ketaq pala lutut. Naseb baek la lutut aku tayah guna skru, kalo dak memang dah lama dah skru tuh cabut laqi. Haishhhh.

Err sat sat. Am i talking crap again? Oke. I better stop it now. =.=

Oke. Aku baqu teringat yang aku tak post lagi pasai Graduation Day dengan Majlis Penutupan MIGTY tuu. HAHA. Aku lupa bhaiiiii. Hee. Ampon na na nahhh? Nanti nanti la aku post noh? Skang neyh tadak mood lagi nak upload upload ni suma segala. Hohoi!

Weyyyyyy. Aku nak p City Plazaaaaaa. Nak p Popularrrrrr. Nak p Pesta Bukuuuuuu. Haishhh. Ingat nak p esok. Ada sapa sapa nak ikot dak? Aku tak tanya sapa g pown. Hee. Tapi kalo p soqang soqang pown tapa. Macam la tak besa kan kan kannn? Cuma mama la tak bagi. Sat g mama dok qisaw pulak p soqang soqang. Dah la situ agak bahaya. Haishhhh.



Photobucket

No comments: