Monday, December 13, 2010

Loss of Words.(:

Assalammualaikum warrahmatullahi wabarakatuh. (:

Hoi ya hoiiii! Sekarang, jam neyh, minit neyh, saat neyh, aku dah ada kat umah. Olalala. By the way, sekarang neyh pukoi empat pagi. Hee. Kalo tak, aku kena balik selasa neyh dengan kak. Taw dak cena aku bule ada kat sini sekarang? Muahahaha. *gelak jahat

Oke. Pagi tadi, or should i say pagi maqen? Aaaa. Aku dok gadoh nak balik kat kak. Oh mannnnnn. Aqi neyh geng geng maktab ada meeting owh. Ramai yang mai kottttt. Serius aku cakap, aku nak join. Tak kira tak kira, nak jugakkkk! Then kak nak p kedai nak breakfast, aku tamaw p. Danisya mai ajak pown aku tamaw p. Then kak ingatkan yang aku nyebai tamaw makan. Gila kot! Aku lapaq nak mati owh pagi tadi! So kak pown dengan maqahnya jeqit, "Sapa nak balik?! Cepat p ambik baju, kak nak p hantaq!" Hee. Singa dah mengamok bhaiii. Aku pown diam jea la. Pack jugak bajuuu. HAHA. Adek pown.

Ayaq Hangat dengan Kuah gilo jaoh. Ingat dekat ehhh? Pala hotak anda! Meh sua pala hang meh aku nak katok ngan netbook neyh. Haishhh. Pukoi 12 pagi kami sampai jeti. Tiket paling awai yang ada to Kuala Kedah, pukoi 1.30 petang. Homaigod homaigod! Meeting pukoi 2.30 la weyhhhh! Tensyen neyh tensyen neyh. Yang sayang aku toksah dok cita aa. Nyebai awai lagi. HAHA. Rindu aku punya pasai kannn. Kan sayang kan kan kan? :P

So kami pown mengabehkan masa dengan p melantak kat KFC duluuu. Haaa. Alang alang dah dekat kan? Dah ada depan mata dah pown. Hohoi! So, dwa ketoi ayam pown telah selamat ditelan oleh aku. Olalala. Before naik ferry kan, Danisya buat flying kissssss. Naseb baik i tak pengsan youuuuu. I tergoda taw takkkkk. HAHA. Gedik ngat aih!

Pukoi tiga sampai kat Kuala Kedah. Then mama p ambik. Lepaih p ambik, balik pejabat mama pulak. Aku dok kat MARDI tu macam ngan tunggoi. Mama taw dah yang aku nak p pekan. Mama soh aku naik bas sniqi p tapi aku la yang tamaw. Aku mana besa woi! Hang gilo apo?! Pukoi lima kami blah daqi situ. Then lima stengah aku smpai City Plaza. HAHA. Nak p jugak tuuu! Gigih dak aku? :D

Aku pown jumpak la muka muka yang aku rindu. Yang tak bestnya, tadan jumpak adek kesayangan aku. Dya balik dah time aku sampai tuh. Adekkkk. Awat hang balik awai sangat? Kak kesayangan hang sadis neyh. HAHA. Cannot go nggoh. Macam la Acap Azhar baca blog aku ni kan? Sikit pown dya tak heran. HAHA.

Aaaa. Si dya pown aku jumpak gak. Yang tuh, wajib. Cerita selanjutnya dengan dya? Aaaa. Awat? Ampa nak taw ka? HAHA. Oke oke. Aku g taw aku g taw. Sila baca sila sila baca. (:


Tutttttt!
Buat pa cita kat ampa. Tadak pasai! Olalala~ :P


To him:) Thanks a lot for today.

Photobucket

No comments: