Sunday, December 5, 2010

Kenduri Laaaaaagi?

Assalammualaikum warrahmatullahi wabarakatuh. (:

Okie dokie. Post pasai kali neyh pown kenuqi lagi. Haishhh. Taw dak kenuqi sapa? Kenuqi Ben. Ben tu sapa? Jiran betoi betoi sebelah umah aku. Siap ada pintu g kat tengah tengah umah kami neyh. HAHA. Adek beradek Pak Ya suma oqang staii staii bhaii. Baju pown maw taw aa. Awai awai lagi dya dah kata, "Mai adek adek aku haqu biqu sat g." Well, dya kan sulong. HAHA.

You know what? Ada la soqang makcik neyh dya cakap kat makcik hat soqang lagi "Heyyyyy. What's wrong with your hubby? Why he looks so ugly?" Makcik hat soqang lagi tu pown jawab la, "I also don't know what's wrong with him." Haaa. Ampa nak taw dak pasepa depa kata lagu tuh? Just sebab pakcik yang depa kutuk hat kononnya ugly tuh pakai kemeja ngan kain pelekat p semayang jumaat. Agak bangang dak disitu?

For your infomation, *aiceyh. nak bangga sat* Pak Ya ngan makcik Saodah jiran sebelah umah aku neyh mak pak menakan Pemaisuri Agong kita. I repeat, Pemaisuri Agong kita. Hee. Abah kata tadi, "Naseb baik Pemaisuri ngan Agong tak mai. Kalo dak lagi teqok. Dengan protokolnya lagi. Haishhhh." HAHA. Then abah cita la time arwah Basir, abang kepada Ben meninggai aqi tuh, polis escourt dari KL sampai sini bhaii. Macam Raja pulak yang meninggai. Dengan siren dya lagi. Dasyat owh. Arahan sapa lagi kan kalo bukan Pemaisuri Agong. Hee.


Hee. Aku tak tangkap gamaq pown time kenuqi tadi. Malaih. Kot la hang bagi Nikon sebijik kat aku, best la jugak. Hee. Dah la dengan hujan tadi. Perghhhhh. Sejuk bhaii. Hee. Dari pagi smpai malam aku tak londeh tudung, sejuk punya pasai. HAHA.

Photobucket

No comments: