Monday, December 13, 2010

BerLangkawi. =.=

Assalammualaikum warrahmatullahi wabarakatuh. (:

Hey hoi! Aaaa. Ari tuh aku p Langkawi. Aku dah mentioned kan kat entry lepas lepas? Hee. Aku dok situ seminggu gak aa. P sana hari Ahad, balek mai sini pown Ahad. HAHA. Baru sampai balek kemaqen owh. Hee. Sayangg aku dok wat nyebai rindu teqok kat aku bule. Sepak laju laju sat g aa. HAHA. Hye sayangg! :P

Oke. Untuk pengetahuan am ampa ampa suma sekalian, kak aku pregnant. Dah masok lapan bulan dah kot kalo tak silap aku laa. Dya due 5 January 2011. Olalala~ So peqot dya besaq tadak tahap owh. Aku tengok pown takot. HAHA. That's why aku kena p sana. Jadi maid. Abang Din aku pulak, on-call. So time kat Langkawi tuh, sumpah bosan! Dwa hari jea kot kami kuaq. P Tanjung Rhu ngan p service keta. Syiok dak? Grrr.


Ni time kat jeti Kuala Kedah. Kami sampai kat jeti dalam pukoi tiga petang kot. Tiket pulak pukoi empat setengah. Nak dekat pukoi lima baqu sampai. Baguih dak? Aku terlanggaq tong sampah owh time kat sini. Oke. Bukan aku yang langgaq, beg aku aa. Gedabak sangat! Dak dak. Suma salah tong sampah tu aa. Sapa soh dya dok tengah jalan. Haishhh.

Kami sampai kat jeti Kuah pukoi enam setengah kot. Aaaa. Then teruih p makan. Lepas tuh baru sampai umah. Olalala~ Time turun ferry tu kan, angin kuat gila owh. Besa laa. Skang kan musim hujan. Danisya yang dok jalan sampai tertolak p belakang. Aku ngan kak gelak tengok dya. Then aku pown p la jalan sebelah dya. Nak lindong dya la kononnya. Amacam? Baek dak aku? HAHA.


Haaa. Time neyh kat Pantai Tanjung Rhu. Hujan owh. Tu yang bang Din ngan kak makeover Danisya sampai jadi lagu neyh. Olalala. Segak gilo kan kan kannnn? :D
Adek ngan bang Din dok main bola. Hee.


Aku soh Danisya kaleh, aku nak snap. Dya siap posing lagi. HAHA.


Gilo comey kan kan kannnn? Heee. I tergoda youuuuu. :D


Dya nak bawak balek daon tuh hang taw dakkkk? Haishhhh. =.=


Homaigod homaigoddddd. Dya comey kannnn? I like like likeeeee!


Neyh time BBQ kat kuarters.


Adek aku menyemak. =.=


Neyh time kat MARDI Kuala Kedah. HAHA. Aku dah sampai Aloq Staq ah time neyh. Tataw nak buat pa. Tu yang snap tuh. Olalala~


Tu jea laa. Bukannya ada pa pown kan? Hee.
Photobucket

No comments: