Friday, December 24, 2010

Benevolent Kingdom. ♥

Assalammualaikum warrahmatullahi wabarakatuh. (:

Okeyh. Sekarang dah maghrib. Dah pukoi tujuh lebeyh dah but yeah, satu spesis makanan pa pown haram tak masok dalam perot aku lagi. And i'm not fasting okie dokie? Cuma, ntah. Tak lalu nak makan. Serius tadak mood gila. Even mama ngan kak panggey makan tadi pown aku tamaw. HAHA. Gedik kan tadak mood nak makan? Ntah hapa hapa!

Oke. That is not my main point for today. Straight to the story la noh? (:

Hee. Aku budak Maktab Rendah Sains MARA Kubang Pasu. Yeah. Proud to be the chosen one. But hell yeah, aku bukan riak ngan budak budak sekolah lain oke? Aku just bangga jadi warga sekolah aku. Muhonk ah kalau ampa kata ampa sikit pown tadak rasa bangga dengan sekolah ampa sekarang. Benevolent a.k.a 302, tu lah kelas aku. Auspicious, Benevolent, Courageous and and and Dynamic. Yeah. Only empat kelas jea for lower form. Hee.

Darilah form one sampai sekarang dah pegang slip PMR dah, aku dok kelas Benevolent Kingdom. Hee. Time tengah taon form two kena rombak but aku still dok kelas tuh. Hat lain suma tukaq oqang. HAHA. Awai awai time dapat kelas baru tuh, suma macam 'meluatnya, tak suka la, awat kena rombak tataw?' HAHA. Memang serius aku cakap, tak ngam gila! Naik form three, toksah dok abaq aa. Gila kamceng! HAHA. Walopown kami suma acely tak la rapat sangat pown tapi bila time dalam kelas, kami rapat. And and and, kami dapat gelaran kelas mayat. Tapi tuu ikot time jugak ah. Selalunya kami jadi hantu. Hee. :D

Guru kelas? Hmm. Mama Yanti ngan Mummy Syima. Yes baby, two moms per class. Hee. Kelas kami tersangatlah hingaq. Tu time kami jadi hantu. Tapi time cegu tanya soalan, dan dan jadi mayat. HAHA. Selalunya la kan, kami jadi hantu time prep malam. Homaigoddddd. Gila hingaq. Kelas lain senyap jea. Pasepa huh? Sebab depa mai lepak kelas kami. HAHA. Tapi malam malam, ramai dok library ah. Form three hingaq? Normal aa weyh! Lalala.


Bobo ngan Wanie! Yeahhhh. Ni la kami punya presiden and his wife. HAHA. Direct gadoh owh. Bertengkaq tak abeh abeh. Pasai buku kedatangan pown jadi keja. Aku la hat dok jadi mangsa dah depa dok lawan passing buku tuh. Hadoii. Haru nggoh. =.=


HAHA. Aku dengan Ad punya keja la neyh. Time teacher dok mengajaq kat depan, kami dok snap gamaq kat belakang. Dah la camera Ad hingaq. Oqang kaleh tengok kami wat ceqin jea. Hee. Sory la noh teacher. I love you. Heee. (:


Ni time abeh prep petang. Lalala. Kemas gila kan meja sekoq sekoq? HAHA. Ni la rupa budak MRSM kalau ampa nak taw. So, sila jangan masok MRSM. Hohoi! Oke oke. Aku main main jea. Mai la ramai ramai masok MRSM. Tapi serius aku cakap, barang kat koperasi gila mahai. Macam hare. Grrr. >:


Haa. Baguih dak cegu tadak pown dok study? HAHAHA. Oke. Group budak laki tuh depa dok buat mesyuarat agong pa tataw. Yang pasti sepasti pastinya, tu BUKAN pasai pelajaran. Ops ops. Aku tercaps lock la pulak. Sory lanoh Afiy, Uthi, Bobo and and and Amin. (:


Chakkkk! Tengok aku dok study. Hat jadi center gamaq tu aku la. Tudien. Nak promote diri seniri. Gila tak bule blah. HAHA. Tengok tengok tengok. Abang Afiy dok buat hawt kat belakang lah. Hyeeeee abang Afiy. :D


Oh mannnnn. Budak rajen owh. Bangga satttttt. Maseh la Ad sebab snap pic neyh. Tapi, what am i doing ah time neyh? Writing in my SED book or what? =.="


Haa. Geng geng anak dara. HAHA. Oke. Athirah bukannya tengah pegang video game oke. Ampa toksah dok gedik nak salah paham pulak. Tu kamu BESTA la. Mus punya. Err err. Betoi tataw aku eja nama benda alah tuh. Blurr sat. =.=


Hang taw depa soh Muhammad Sayuthi bin Abdul Aziz tu buat pa? Depa soh dya sign menda alah neyh. Sila scroll bawah. (:


Yeahhhhh. This thing la. Pasepa huh? Tertulis 'Sign untuk tapir' kat paper tuh. HAHA. Uthi kan tapir. After dya sign, bagi oqang lain pulak sign. Last sekali, ni lah hasil dya. Kami stapler kat notice board hat dalam kelas tuh. HAHAHA. Yang paling bangganya, aku pown sign jugak. Lalala. :P


Hee. See see seeeeee. Betapa rajennya Nur Syahirah binti Berhan neyh. HAHA. And untuk pengetahuan am ampa suma, err err. Gamaq neyh a day before PMR. HAHA.


Partner i pown sama jea. Hee. Dwa taon i dok dengan you kan Adlina Maisarah Mahadi sayanggggg? Walopown sangatlah seksa dok dengan you, but i really sure that i gonna miss you. ):


Wanie ngan Amirrrrrrr. Hee. Serius aku terharu gila tengok budak budak laki jaga Amir kat asrama. Tolak wheelchair dya sana sini. Nak naik tangga, depa angkat. Tidoq kat sickbay sama sama. Homaigodddddd. Serius aku cakap, aku tabek ampa. (:


HAHA. Budak budak belakang aku. Lalala. Depa neyh saja rajen. Rajen buat pa tataw. Hat aku dok lena sedap jea. Awat ampa tak join tataw? :P


Tempat Syaamil ngan Amir. HAHA. Gila kemas! Tempat ampa bule lawan dak? :D


A F T E R P M R . (:


Owh yeah! Kami kena kemas kelas owh. Hee. Dah la kelas gila vavi sepah. Kalah kandang kuda! Ops ops. Terlupa yang dalam kelas neyh banyak binatang, maw nya tak sepah. HAHA. Penat owh dok kemas kemas neyh segala. Grr. :|


Oqang lain pakai baju sukan, aku pakai baju kurung. Baguih dak? Ceqin jugak la. #_#


S u m p a h a k u r i n d u !

^^ time kita ramai ramai pangkah LDP hat mai soh kita kemas kelas tuh.
^^ time kita ramai ramai pangkah Shasha. Sory noh Shasha!
^^ time kita ramai ramai pangkah Afiy dengan jayanya! Ampon weyh.
^^ time kita ramai ramai dok sembang muhonk.
^^ nak dengaq Amin nyanyi. Weyh. Hang kan mp3 aku.
^^ nak layan lagu jiwank time buat soalan Math.
^^ bila merajok, Ad tobat belanja aku sundae.
^^ buat pakatan serbu tempat tokei minyak wangi
^^ boys berebut paper dengan girls. HAHA.
^^ Ammar bagi tusyen Math personally.
^^ Seksa Afiy soh dya terang Sains sampai aku paham. HAHA.
^^ Hingaq pasai bola, tambah tambah FIFA.

Banyak sangat kalau nak diikotkan. Tapi yang paling aku rindu ...

^^ Wanie, Bit, Tqah, aku, Ammar and Bobo main ayaq dalam kelas after prep petang! HAHA. Gila hingaq. Dok lari lari segala macam budak tadika. Abeh basah meja. Serius. Aku rindu gila time tuh. Nak lagi nak lagi nak lagi.

To budak budak Benevolent Kingdom :)

Amir Mansor, Syaamil Mustar Redi, Aiman Rosli, Hilmi Azahari, Farah Ismail, Athirah Aminuddin, Zihah Nasir, Aishah Amran, Sarah Zahir, Tqah Zolkipli, Ad Mahadi, Syahir Berhan, Uthi Aziz, Amin Abdullah, Afiy Taufiq, Bobo Abu Bakar, Mus Shaffee, Afiq Izham, Aliff Samshul Anor, Azali Ariffin, Pun Badarudin, Shasha Abdullah, Idah Zulkifli, Fieqah Saadin, Ziera Sabri, Amirah Ahmad and and and Bit Anizaim.

Tak kira la kita kat mana pown, jangan lupa kenangan kita na na nahh? (:


Aku sayang ampa!


Photobucket

2 comments:

nabilahzainal said...

Hoi hoi. Kutuk koperasi maktab tak ajak aku. Psst .. PakCik saya orang koop laa :)

Syahirah Berhan said...

HAHA. Biaq ah. dya pencen dah. HAHA.