Tuesday, November 30, 2010

Thanks Mummy. (:

Assalammualaikum warrahmatullahi wabarakatuh. (:

Oke. Skarang dah lebeyh pukoi 12 setengah malam. Or should i say pagi? Hee. Nur Syahirah Berhan! Get ready nak kena bletiaq pagi esok. HAHA. Sapa soh tidoq lewat. Lalala~ Aku saja jea. Boring boring, upload la gamaq neyh. Hee.

Maqen, cena ntah aku bule tingat pasai gamaq neyh. Aku pown soh mummy upload kat fb. Hee. Malam neyh time MIGTY. Kononnya untuk practice malam kebudayaan Islam laa. HAHA. Group aku haram tak buat pa pown. Tu yang aku melilau meqata tuu. Tup tup slisih dengan dya owh. Sembang sembang sat depan 304. Then kami masok aa dah ramai dok nyembang kat dalam tuh. HAHA. Time tuh ada oqang tuh dok tahan saket kaki sebab jatoh time main bola pukoi tiga pagi kat tapak morning call. Olala~


Haaaaa. First tuh kami berdua. Saja sembang sembang kosong tadak keja. HAHA. Mamat neyh dok buat pa neyhhhh? Aaaa. Dya tengah tengok gamaq dalam camera aku owh. Oke. Lepas dya tengok camera aku, bule nampak kepanasan kat dya. Terbau bau oqang jeles la pulak. Pasepa? Ada gamaq aku ngan Faizzy. HAHA. :P


Haaa. Hat tengah tu laa ketua for aku punya group malam kebudayaan Islam, Adlina Maisarah Mahadi. HAHA. Dya pown menyempit sama. Lalala~ Dya nampak jea kami dok dwa oqang, "Nak amik gamaq family, nak amik gamaq family!" Hah?! Family?! Next time la aku cita pasai tuh. Story tuh panjang owh. Olalaaa~ HAHA. Tak aci gila baju depa matching. Ish. *jeles jeles*

Malam keesokannya, pait and the geng menang nasyid. lepas tuh dok wat bangga teqok bule. Sepak laju laju sat g kotttt. Bwex! :P

Anywayyyyyy, credit to Syafiqah Nadiah Azlan. Love you mummy! (:

K la! Nak tidoq. Esok ada date ngan Farisha Amira Rusman and the geng. HAHA. Night suma! (:

No comments: