Tuesday, November 23, 2010

SPM Candidates. (:

Assalammualaikum warrahmatullahi wabarakatuh. (:

Oke. Suma oqang taw yang today 23 November kan kan kan? And suma oqang taw jugak yang aqi ni dah start Sijil Paling Mudah kan kan kan? Oke oke. Yang tuh, bukan suma oqang taw. Hee. Wait wait wait. Sijil Paling Mudah? Ape tu? *tiru ayat Faizzy sat* Oke oke. Back to the point. Sijil Paling Mudah is nama baru for Sijil Penilaian Menengah. Aaa. Acely kan kan kan, betoi tataw? Aku pakat hentam sesuka suki hati aku jea. Hee. :D

Starting with paper Bahasa Melayu, all of you are going to dead. Hahaha. I like like likeeeee. Ish. Agak kejam disitu ye wahai anak anakkkkk. Aku terlupa nak wish kat depa depa yang aku rapat semalam. Tapalaa. Aku always doakan kesuccessan depa. Hoi ya hoiiii! Antara calon calon SPM bertuah yang aku agak rapat and agak sayang;


Ahmad Nur Faizzy bin Ahmad Sabri
*Yayaya. My Uncle K. Nanti jangan lupa belanja aku McD taw taw taw. Lalalala~

Nurfathin binti Roslan
*Hey hey hey kak Aten. Akak depan bilik i neyhhh. Gosip gosip selalu. Hee.

Shahirah Shafrie
*Hye kak Che'ah! Ni pown bilik depan jugakkk. Olalala~

Elia Yaya
*Oke. Aku tataw nama sebenaq jea. Tapi kiqa halai la noh kak Yaya noh? Hee. Bilik depan aku jugakkk. Ehe.

Ahmad Shahir bin Hassan
*Oit John. Nanti aku kacaw hang lagi na na nah? Get ready owh.

Atiqurrahman Amran
*Aaaaaatiiiiiiqqqqqqq. Naseb baek hang qajen senyum kat aku kalo dak aku tak doa dah kat hang. HAHA.

Mohd. Noor Afifi
*Yob! Yang neyh lagi i like. HAHA. Sporting g tu. Sampai aku kena fire ngan kak Shiema. Ish ish ish. Sian aku kan kan kan?

Raja Khairul Arief bin Raja Khahalid
*Hohohoi abang King. Hee. Ini manusia satu satunya form 5 yang aku panggey abang. Oke abang. Sila bangga sila bangga. HAHA.

Hudzaifah
*Tak penah sembang pown ngan dya tapi selalu chat. Naeb baek hang sporting.

Faeez Izham, Amirul Naim, Mayon, Arieff Arshad, Arif Syamim, Safwat & Chin
*Oke. Aku tak sure ampa kenai aku ka dak. Tapi lantak la noh. Aku kenai ampa dah ampa dok kawan ngan member aku and aku pown dok kawan ngan member ampa. HAHA.

Najmi Naim bin Nordin
*Hang dulu selalu tolong aku kan? Hang tak dapat score siap la hang. Aku cekik hang sampai mampoih. HAHA.

Amal binti Muhammad Radzi
*Hye Amal! Amal mesti dah lupa Syahirah kan? HAHA. Soke. Anyway, i'll pray for you. Alaaa. Amal pandai. Tobat tadak masalah.

Amar Sharimie bin Ahmad Sobri
*Oke. Syahirah taw Amar ada problem ngan Sha tapi forget it for awhile. At least sampai abeh SPM. It's for your own good jugak Amar. And Farisha, i bukannya sokong Amar oke? Don't get me wrong babe.


Okie dokie. Those are for ucapan yang baik baik ye anak anakkk. Hee. Yang jahat pown ada gak. Hohoi. Awat? Ingat tadak ka? Mesti ada owh.


Perhatian kepada Kakak A.
Third Batch Maktab Rendah Sains Mara Kubang Pasu.
Kelas 50? *seyes aku tataw*
Bilik A??? *Alhamdulilah bukan satu blok*
Muka segak perangai hampeh.
*sila terasa ya kepada manusia berkenaan*

Yaa. Andalah yang paling saya tak suka dalam kalangan ramai ramai manusia form 5 yang ada kat dalam dunia neyh. Ikhlas dari lubuk hati aku abaq kat hang. No doubt ouh. Tahniah kepada anda kerana telah menambah dosa saya memaki hamun anda setiap kali mata saya nampak anda. Haha. Anyway, ada pesanan untuk anda ya wahai A. (:

"Oke. Aku bukan nak biadap. Acely, dulu aku hormat hang. I used to be like that. Nak kata hormat sangat tu tak laa tapi tadakla sampai benci hang tadak tahap like skang neyh. Tapi tuu dolu dolu laa. Sampai la satu hari tuh, hang memang buat aniaya teqok aa kat form kami. Memang aku tak bule terima langsong apa yang hang buat, apa yang hang kata. Bukan takat aku soqang, budak budak form aku pown ramai tak puaih ati ngan hang sebab benda aniaya yang hang buat kat kami suma neyh. Bukan takat aniaya weyyyy, siap dapat pakej fitnah sekali owhh hang buat kat kami. Kami dok pikiaq hang senior jea, sebab tu kami diam. Agak agak hang la kan, apa akan jadi kalo hang bukan senior kami? HAHA. Hang pandai buat, pandai tanggung la weyyyy. Jangan ingat kami nak redha apa yang hang buat tuh. Dah la duit kampi pown ampa telan. Aku takkan penah redha, hat lain pown sama. Hang ingat benda neyh weyyy.

Aku bukan nak doa hang dapat result teqok or hang tak bule jawab or what-so-ever yang teqok teqok la. Aku just nak ingatkan hang. Aku tak doa pa pa pown kat hang. Even yang baik, or buruk. Tapi hang banyak wat salah kat budak budak form aku. Selagi hang tak mai jumpak kami seniqi, kami takkan maafkan and kami takkan redha. Hang fitnah kami, hang aniaya kami. Ingat tuu A."


Oke lah. Tu jea la kot. See ya!



All the best SPM Candidates, except for you A.
*Kan aku dah cakap aku tak doa pa pa kat hang? *senyum menyampah*

No comments: