Sunday, November 28, 2010

Reply to Cik Rabbit Sayangggggg. ♥

Neyh makcik. Aku nak reply hat tadi neyh. Terharu sunggoh baca blog hang taksat. HAHA. Hang taw dak pasepa aku reply kat cni? Pasai aku tak jumpak butang komen hang. Hang lempaq mana huh? Sembunyi bawah katey ka? Haishhh. =.="

________________________________________________________________


________________________________________________________________


Kehadapan
Siti Nabilah binti Haji Mohamad Zainal
bernombor maktab
08037
yang tinggal kat
Ipoh *kononnya*
and and
Still Complicated .

Saya
Nur Syahirah binti Haji Berhan
bernombor maktab
08099
yang tinggal kat
Taman Seri Menanti
and and
Already Taken ?


Darlingggggg. Thanks la noh sebab wish for wedding i tadi. Eh eh silappppp. Khefala hotak kau wedding aku, dya tak masok minang lagi la weyh. Nak salam abah tadi pown getaq nak mati. HAHA. Sila gelak sila gelak.

Hang tak mai kan tadi? Tuu laa hang. Kalo dak aku bule bagi hang kuquih, exercise daqi pagi taw dakkkk. Naik tuqun naik tuqun tangga jea aku haqi neyh. Besa laa. Manager paper bag. Menda menda alah tu suma ada kat ataih. Dah la kat ataih tu hangat plus plus berkuap! Aku macam dok dalam spa jea taw dak tadi. Ish.

HAHA sayangggg. Kami anak anak daqa hat otak tak beqapa nak senta nyh tadi saja la jalan jalan cari makan. Budak dwa ekoq tuu laa hat dok ajak sangat. Last last, aku yang jalan depan depa. HAHA. Ha laa. Depa jalan dwa, aku nak jalan ngan sapa? Sadis taw dak hang tadakkkk. Dah la hang gila camera! Kalo dak kita bule wat muka tataw malu sama sama kat tengah jalan tadi. ):

Naseb baek hang bagi gamaq Kang Dae Sung. Aku baqu ingat nak flying kick hang taksat. Tapi tapi tapi, kalo dapat sundae plus McFlurry Oreo plus double cheese burger pown sedap gak neyh. *kempunan kempunan* Hee. Alalala cik Nab, hang kan sayang akuuuu. *wink wink* :D

Anyway darling, sorry anda diterima. Tetapi, kasi suma suma menda yang aku mintak tu laa na na nahhh? HAHA. Sayang hang Cik Nab! Muahhhx! *merenk seketika*

2 comments:

bella =D said...

hik hik. aku saja soqok butang KOMEN tuh ! tamao hang komen. chek seqan :)

Syahirah Berhan said...

gedik la weyh. aku sepak hang laju laju sat g kot.