Friday, November 12, 2010

Kenduri Babyyyyyyy!

Assalammualaikum warrahmatullahi wabarakatuh. (:

*Biarlah aku begini... Tinggalkan aku sendiri...

Aku pown angkat.

Aku: Ya maaa.
Mama: Abang p dak g kenuqi umah cik Tom?
Aku: P dh maa.
Mama: Teh siap siap cepat. Sat g mama balik kita p.
Aku: HAH?!
Mama: Awat?
Aku: Alaa maa. Tamaw piiiiii.
Mama: Ish. Ada ka pulak tamaw p.
Aku: Alaa maa. Malaih aa.
Mama: Tadak tadak. siap lekaih. sat g mama balik kita p. bkn nya umah oqang lain. umah adek beqadek kita jugakkk.
Aku: Ha laa ha laa.
Mama: Siap cepat!

*Letak.

Ish! Aku cukup malaih nak p kenuqi kenuqi neyh. Bukan pa, tadak geng maa. Sepupu sepapat sepipit aku suma pakat dah tua bangka dah. Dah beranak pinak dah pown. Aku jea hat dok zaman muda mudi g. Haishhh. Gila tak syiokkkk. Kalo ngan geng geng belah Kolumpo nuh aku rapat laa. Bukannya rapat sebab depa dok Kolumpo tapi sebab kami sebaya. Baru syiokkkk.

Psssst. Hye Aqil, Hye Miza!

Oke oke. Mama balik tadi kami pown p laa umah cik Tom yang kat mana ntah. Tapi yang pastinya umah dya tengah tengah bendang. HAHA. Tu yang aku agak suka tuu. Angin best ouh, tengah tengah bendang la katakannnn.


Tadaaa! Ni belah depan umah. Umah dya neyh memang banyak menatang pown. Angsa pown ada gakkk. Syiok aku tengok angsa dok jalan. Hee. Kambing dya kecik kecik, comey comey. Geram aku tengok! Nak p pegang tamaw, bau busuk! Naseb baek la Boroi aku wangi sikit pada kambing kambing tuh. HAHA.

Passstttt. Hye Boroi! I love you sayangggggg. (:


Ni sapa ekk? Oke oke aku ngaku aku ngaku. Ni adek aku, the only one adek kandong aku. So sapa yang kata aku anak bongsu tuh, lai lai lai pala ampa aku nak katok ngan keyboard neyh! Kalo anak bongsu pompuan betoi laa. Hohoi!


Ahhhhaaaa! Hat neyh kak dya pulak. HAHA. Gila bajet aku posing. Adek aku tak reti snap, tensyen aku ngajaq. Haishhh. Aku ingat nak p jalan jalan ataih batas nuh tup tup ..

"P laa. Pacat banyak nuu!"

Aku dengaq jea abah jerit lagu tuh, tequih tak jadi nak p. HAHA.


Baju mangkok ayon neyh lawa kan kan kan? Hee. Tapi perangai, nauzubillah. Aku pown tataw nak kata pa. Sesiapa yang ingin berkenalan dengan mangkok ayon neyh, sila dial 911 dengan segera. Sekian, terima kasih. :D

Here comes again the kakakkkk. HAHA. Aku agak tensyen disitu sebab adek aku langsong tak tegoq yang shawl aku terpele'ot. Angin kuat bhaii. Bestttt. Tu yang shawl dah jadi ntah hapa hapa pown aku langsong tak sedaq. Ehe.

Owh yeah! Tu je la kot story mory for today. See you next tyme okie dokie? Papai suma. (:

*Dear Boroi, i do love you. (:

No comments: