Tuesday, November 30, 2010

Thanks Mummy. (:

Assalammualaikum warrahmatullahi wabarakatuh. (:

Oke. Skarang dah lebeyh pukoi 12 setengah malam. Or should i say pagi? Hee. Nur Syahirah Berhan! Get ready nak kena bletiaq pagi esok. HAHA. Sapa soh tidoq lewat. Lalala~ Aku saja jea. Boring boring, upload la gamaq neyh. Hee.

Maqen, cena ntah aku bule tingat pasai gamaq neyh. Aku pown soh mummy upload kat fb. Hee. Malam neyh time MIGTY. Kononnya untuk practice malam kebudayaan Islam laa. HAHA. Group aku haram tak buat pa pown. Tu yang aku melilau meqata tuu. Tup tup slisih dengan dya owh. Sembang sembang sat depan 304. Then kami masok aa dah ramai dok nyembang kat dalam tuh. HAHA. Time tuh ada oqang tuh dok tahan saket kaki sebab jatoh time main bola pukoi tiga pagi kat tapak morning call. Olala~


Haaaaa. First tuh kami berdua. Saja sembang sembang kosong tadak keja. HAHA. Mamat neyh dok buat pa neyhhhh? Aaaa. Dya tengah tengok gamaq dalam camera aku owh. Oke. Lepas dya tengok camera aku, bule nampak kepanasan kat dya. Terbau bau oqang jeles la pulak. Pasepa? Ada gamaq aku ngan Faizzy. HAHA. :P


Haaa. Hat tengah tu laa ketua for aku punya group malam kebudayaan Islam, Adlina Maisarah Mahadi. HAHA. Dya pown menyempit sama. Lalala~ Dya nampak jea kami dok dwa oqang, "Nak amik gamaq family, nak amik gamaq family!" Hah?! Family?! Next time la aku cita pasai tuh. Story tuh panjang owh. Olalaaa~ HAHA. Tak aci gila baju depa matching. Ish. *jeles jeles*

Malam keesokannya, pait and the geng menang nasyid. lepas tuh dok wat bangga teqok bule. Sepak laju laju sat g kotttt. Bwex! :P

Anywayyyyyy, credit to Syafiqah Nadiah Azlan. Love you mummy! (:

K la! Nak tidoq. Esok ada date ngan Farisha Amira Rusman and the geng. HAHA. Night suma! (:

Sunday, November 28, 2010

Groom's Place. Olalala~

Assalammualaikum warrahmatullahi wabarakatuh. (:

And hello too. Acecece. Gedik nak berhello hello la pulak. HAHA. Story telling kali neyh of course la pasai kenuqi kat umah aku ari tu kan kan kannnn? Hee. Tema kita wana apa anak anakkkkk? Apa apa apa? Yeahhhh! Pandai pown anda. Hijau! Kenapa harus hijau? Semangat Kedah. Olalala~ :D

Ramai owh tak bule mai, member member aku laa. Seyes sadis aku abaq kat hanggg. Wuuu. Maqah kah saya kerana anda anda anda suma tidak hadir? Owh tidakkkkk sama sekali. Mengapa ek? Saya berhati mulia lah awakkkk. Aiceyh. Tadak aih. Acely kan kan kannnnn, i'm too busy to get mad owh that time. Whyyyy? I had to manage the paper bags. Grr. Kuquih aku kalo lagu ni tiap tiap minggu. Naik tuqun naik tuqun tangga jea. Dah la kat ataih hangat! Macam sauna jea aku dok kat ataih tuhhh.

Reasons from my dear friends:)

Farisha Rusman; Family problem. So she's still at KL yesterday.

Nabilah Zainal; Tadak sapa nak antaq mai daqi Perak nuh.

Syira Zainal; Tadak geng nak turun Kedah.

Nurul Nasir; Ada kenduri sedara kat Perak.

Diyani Halim; Kena p Perak.

Nad Azlan; P Penang.

Izz Yusuf; Nad tadak.

Adlina Mahadi; Kena p mana ntah.

Fatihah Haizan; Kena p KL.

Syu Othman; Ada hal.

Anum Sobari; Sepupu mai umah.

Effi Hafizzudin; Tadak sapa nak antaq.

Amirul Fairuz; Parents bawak jalan jalan kat KL.

Aliff Sohaimi; Ada kenuqi kat Gurun.

Afiq Taufiq; Ada kat Ipoh.

Okie dokie eenie meenie minee moo. Hat lain lain tuh, mana alasan anda huh?! Ni yang nak marah neyh. Bwex! :P

HAHA. Okie dokie. Kita story mory pasai wedding tu pulak la noh? Hee. Sapa yang mai? Owhhhh. Member member aku sangat sikit. Hitung punya hitung, still tak bule lawan geng Giant, ex-Teknik SP2. Sangat jeles disini tawwww. Sapa mai? Faiz Rosli, Azali Ariffin, Aifa Radzi, Alia Radzi, Aisyah Radzi, Leea Basir, Fahmi Jafri, Heyree Fadzil, Mira Zakaria and Mehah Sohaimi. Huuu. Sadis tak sadis takkkk? Anyway, sayang mpa sebab mai. Love ya! (:


Ini Ahmad Faiz Rosli. Yeaaa. Dya datang sangat awal. Before pengantin sampai. Alasan? Lapaq tak makan lagi daqi pagi. Gegeyh. Dya p ambik Ammar Azali pulak lepas tuh. Sunggoh gigih lelaki ini kan kan kannnn? HAHA. Aku kena bletiaq ngan depa owh sebab abaq jalan macam keling. Dok tengah tengah sembang, Ammar makin lama makin jaoh. Aku qasa macam nak sepak dya laju laju pown ada gak. Babe, oqang dah cakap kan qendang danging oqang buat sedap. Tu pown tamaw caya lagi? Kan dah rasa sendiri. HAHA.

Tengah tengah melayan depa and kelam kabut, Aifa and the adeks pulak mai. Sekali dengan Leea. Hohoi! Bahagea aku tengok muka depa. Alia hat awai tu kata tak bule mai pown tup tup muncul gak depan umah aku. Lalala~ Rindu Aifa owh. Besties since darjah satu tuuu. Kan Aichan kan kan kannn? (:

Elok pait balek, pengantin sampai. Time pengantin dok tengah makan, Aifa pa suma pown balik. Huhu. Byep sayangs. Jumpak lagi nanti. Hee. Pait ngan Ammar p Sentosa sat then p ronda kat City Plaza. Woaaaa! Aku kata nak ikot, depa balas balek, "tak bule, kenuqi!" Sangat sadis disitu yee. Wuuu!

Then Mehah call. Dya kata dya ada depan umah dok makan dengan Mira. Olalala~ Aku dok packing paper bag soqang soqang time tuh kat ataih. Naseb baek dah abeh dah. Kiqa last bag aa time dya call tuu. HAHA. Aku tuqun nampak depa dwa, agak cherish disitu. HAHA. Tengah boring owh.

Then kami p jalan jalan ronda taman. Auwww! I ronda pakai baju kurung la youuuu. Ingat senang aku nak ronda taman pakai baju kurung?! HAHA. Tengok sungai, grrr. Kotoq! Tersangatlah tak syiokkkk. Then nampak buaian tepi sungai tu, tingat kat Nab, Syira ngan Zihah time depa balek umah aku ari tuh. Kan baguih kalo depa ada. Mesti best. )':


Owhhhhh. Ni la keja ampa noh? Patot la kami tunggu kat umah sikit punya lama ampa tak sampai sampai. Ish. Sekeh gak sat g.


Chakkkkk! Kan dah sampai. Olalala~ Sampai sampai, tequih p meja makan. HAHA. Aaaa. Abang. I wonder where is your spek kesayangan? =.="


Alololo. Wat sweet bule. Oke oke. Pic neyh aku tangkap. Sat sat nak buat bangga teqok sat. HAHA. :D


Oh myyyyyy. Favourite owh! Loss of words. Tataw nak cakap pa tapi aku suka gila pic neyh. Abanggggg. Kak Bainaaaaa. Chek nanak upah! :P


Nasik depa wana ijaw kuning. Semangat Kedah lalala. Aku pown tataw pasepa. Ish. Sedap dak nasik tuh? =.=


Neyh, second favourite auwwww. Hee. Tengok! Dok makan pown dan lagi ngumpat oqang. Abang sapa tataw sampai mulut muncung abeh tuu. HAHA. :P


Tengok. Depa kepit dwa, tinggai aku soqang soqang. Sadis neyh sadis neyh. HAHA. Gegeyh. Umah aku depan simpang, so bule nampak ouh bumbong khemah tuh. Hang tak nampak hang rabunnnn. Lalala~ (:


Time depan sungai. Acely Mira dok wat malu malu meow pulak time neyh. Mehah la pujok dya. Gamaq aku na? Adaaaaaa. Tapi henset abang Mehah. Dya guna yang abang dya punya time tuh. Abang dya dah p Langkawi nuh. Mehaaaah! Nanak gamaq aku ngan Miraaaa. Cepat la cepat laaa! Aku qeyau neyh aku qeyau neyh.


Sweet kan gamaq neyh? HAHA. Mehah bagi terkeluaq tali henset aku owh. Tu yang aku paksa dya boh balek. Dah la abang Min dah kalot call dya ajak balik. Olalala~ (:


Favourite! Pasepa? Aku nampak kuquih. HAHA. Sapa snap gamaq neyh? Aaaa. Tadak sapa owh. Aku letak ataih jalan, set self-timer. HAHA. Pakcik makcik hat ada kat situ tengok pelik bule. Haishhh. Cik Nabil, I wish you were here. (':


Balek daqi shoot ngan depa, aku shoot soqang soqang pulak dalam bilik. HAHA. Sekali sekala sekilo wat syiok seniqi apa salahnya kan kan kannnn?


Hot mama, auwwww! Hee. Menunggu masa untuk beqanak. Owh yeahhh!


Aku dah cakap kat Giant, sila tengok camera. Tetapi, dya ketegiaqqqqqqqq. Dya p tengok video camera kak. Haaaa. Kan dah dapat gamaq ngangaaaa. Hambik muka hang! Muahahaha. *gelak jahat*


Anak tequna hensem sapu sampah. HAHA. Abangah. After this turn abangah pulak kan kan kan? Tapa bangah tapa, teh jadi flowergirl bergaji. HAHA. :D


Tak padan dengan tua. Haishhh. =.=


Pengantin lama pown nak jugakkkkk. Amik la amik laa. HAHA. :P


Jangan tanya pasepa baju aku lain. Kain aku ngan kain Kak Ti kotak kotak jugak owh. Kiqa aci la tuh. Bwex! :P


Acely, aku nak tangkap gamaq ngan abang sahaja. Pas tuh abang taqek kak Baina. Pas tuh mama masok. Then kak pown join jugak. Tugu bapak g, abang Din pown masok gak laa. Err. Tiba tiba abang Zamri terjun dok depan, Kak As pown terjun gak lepas abang Zamri. So, siapakah yang harus dipersalahkan sebab aku tak dapat gamaq ngan abang aku jea? Yeaaa. Jawapan dya Mohd Syazwan Berhan. Haishhh. =.=


Camera banyak owh. Tataw nak tengok mana. =.="


Terserlah kegemokan aku. =.="


The Giants. Lalala~ :D


Pengantin lama plus pengantin baru. Kak Na posing cuwn. Aiceyh. Suka suki suka hati aku jea potong nama dya.


Again, awat aku nampak gemok tataw? =.="


Blurr. Kalo dak mesti gamaq ni lawa. Haishhh. Cameraman yang tak reti tangkap gamaq, maki enset aku pulak. Waaa. Sepak laju laju baru taw!


Hang Tuah keqing, Tun Teja pejam mata. =.="


Pengantin kena wat keja after photoshoot. Tengok! Seluaq pown tak tukaq lagi. HAHA.


Giant yang senantiasa bajet hensem.


Giant tolak sampah sarapsssss. (:


Aku jeqit "Woi! Kaleh la belakang sat!" Tapi ni la hasil yang aku dapat. Depa paham ka dak apa yang aku cakap aku pown tataw. =.=


Ahmad Faiz Rosli likes this. (:


From KL and Serembannnn! Kak Ka's family tak mai. Tataw pasepa. Tapi tapi tapi Miza stay ngan depa sat. Miza SPM. HAHA. All the best Miza! (;


Ni from blah pengantin pompuan. Danisya kan hantu kek, pantang nampak kek mula la buat muka kesian dya tuu. "Mama. Adek nanak kek." Haaaaa. Selalunya centu laa ayat dya bagi. HAHA.


Yayaya. Ini Kak Baina, dya lah yang potong kek. Danisya tengok dengan penoh ketidaksabarannyaaa. Haishhh.


What's she doing? Oke babe. Don't get her wrong. She's not doing high-five. She's doing peace acely. HAHA. Centu la peace dya kalo ampa nak taw. Lalala~

Okie dokie. Sangatlah leteyh. Leteyh leteyh pown, pukoi empat baqu aku tidoq ouh. Pasepa? Ada laa. Sebok jea hang! HAHA. Pas tuh esok tuh mangkit lewat. Kena bletiaq dengan si dya. Hee.

Dya: Tidoq pukoi bopa semalam?
Aku: Hee. Pukoi empat.
Dya: Ha! Tidoq lewat lewat lagi.
Aku: Alaa. Bukannya selalu.
Dya: Bukan selalu apanya. Tiap tiap aqi!
Aku: Haa laa haa laa. Oqang tak buat dah.
Dya: Ha laa ha laa! Esok buat lagi. Pas tuh lusa pown buat lagi.
Aku: Oke okeeee. Malam ni oqang janji oqang tidoq awai.
Dya: Btoi?
Aku: Btoi laa.
Dya: Oke!

HAHA. Mangkit mangkit tidoq jea kena tadah telinga dengaq dya bletiaq. Tapi kan, tapa owh. Syiok dengaq dya bletiaq. Pasepa? Dya yang call. Lalala~ HAHA. Rindu owh. Hee. Stop it Nur Syahirah Berhan! Toksah dok buat gatai meqela tang sini! Sepak laju laju sat g kot. Ish.

Oke laa. Tu jea la kot fr this entry. Hee. See ya! (:

Ignore This III

"I have you!
If you hate me,
shoot me with an arrow,
but please not on the heart
coz that's were you are!"

*Besaq, i love you. (:

Ignore This II



Sayanggggg. Oqang mintak maap. Oqang mengaqot jea tuu. ):

Reply to Cik Rabbit Sayangggggg. ♥

Neyh makcik. Aku nak reply hat tadi neyh. Terharu sunggoh baca blog hang taksat. HAHA. Hang taw dak pasepa aku reply kat cni? Pasai aku tak jumpak butang komen hang. Hang lempaq mana huh? Sembunyi bawah katey ka? Haishhh. =.="

________________________________________________________________


________________________________________________________________


Kehadapan
Siti Nabilah binti Haji Mohamad Zainal
bernombor maktab
08037
yang tinggal kat
Ipoh *kononnya*
and and
Still Complicated .

Saya
Nur Syahirah binti Haji Berhan
bernombor maktab
08099
yang tinggal kat
Taman Seri Menanti
and and
Already Taken ?


Darlingggggg. Thanks la noh sebab wish for wedding i tadi. Eh eh silappppp. Khefala hotak kau wedding aku, dya tak masok minang lagi la weyh. Nak salam abah tadi pown getaq nak mati. HAHA. Sila gelak sila gelak.

Hang tak mai kan tadi? Tuu laa hang. Kalo dak aku bule bagi hang kuquih, exercise daqi pagi taw dakkkk. Naik tuqun naik tuqun tangga jea aku haqi neyh. Besa laa. Manager paper bag. Menda menda alah tu suma ada kat ataih. Dah la kat ataih tu hangat plus plus berkuap! Aku macam dok dalam spa jea taw dak tadi. Ish.

HAHA sayangggg. Kami anak anak daqa hat otak tak beqapa nak senta nyh tadi saja la jalan jalan cari makan. Budak dwa ekoq tuu laa hat dok ajak sangat. Last last, aku yang jalan depan depa. HAHA. Ha laa. Depa jalan dwa, aku nak jalan ngan sapa? Sadis taw dak hang tadakkkk. Dah la hang gila camera! Kalo dak kita bule wat muka tataw malu sama sama kat tengah jalan tadi. ):

Naseb baek hang bagi gamaq Kang Dae Sung. Aku baqu ingat nak flying kick hang taksat. Tapi tapi tapi, kalo dapat sundae plus McFlurry Oreo plus double cheese burger pown sedap gak neyh. *kempunan kempunan* Hee. Alalala cik Nab, hang kan sayang akuuuu. *wink wink* :D

Anyway darling, sorry anda diterima. Tetapi, kasi suma suma menda yang aku mintak tu laa na na nahhh? HAHA. Sayang hang Cik Nab! Muahhhx! *merenk seketika*

Luahan Hati Dari Seorang Rakan. )':

"Caet@KembongComot!

Skunk ni, kul 3 suku lebih, n aq still xley tdo,.. aq nk tdo awl, tp, x reti,... dsbbkan tdo lewat neyh, aq asyik tingat kt dya,....

'private message'

tp, criuz, aq tumpang hepy, klw kwn2 aq hepy,.. aq xnak kwn2 aq jdik cam aku, owg gila,... x btoi, blagak ok ja... tp, bong... aq asa laen dya xda bong... aq jdik x btoi..., aq x laqat nanges bong... ;-("

E N D O F M E S S A G E .

Hadoii. Aku pown tataw nak kata pa la weyhhh. Hang ingat aku suka ka dya wat centu? Hang ingat aku suka ka tengok dya ngan hang jadi ceni? Waaa! Setaon lebeyh aku jadi posmen tetap mpa, tup tup aku suka bila tengok mpa dwa oqang jadi ceni? Serius weyyyyy, sikit pown aku tak happy bila tengok dya wat hang ceni.

Weyyyyy. Aku mintak maap banyak banyak kat hang. Bila aku susah, hang tolong aku. Tapi skarang, aku tak bule nak tolong hang pown. Aku pown tataw pasepa ngan dya wey. Sikit pown aku tak sangka dya nak wat hang ceni. Dulu aku penah warning dya weyh. Sumpah weyyy aku penah warning dyaaa! Tapi, dya wat endah tak endah jea. Skarang, benda yang aku takot, dah jadi. ):

Dear my boyfie*tamaw ngaku suda. bwex.* ;

Sayangggg. Oqang nak mintak tolong nii. Sayang tolong la tengok tengok kan kawan sayang tuu. Qisaw la oqang tengok dya. Oqang nak tolong dya, tapi tak bule. Oqang dah try. Sayang tolong jaga dya na na nahhh? Sat g kalo oqang yang jaga, ada oqang jeles pulak. Hee. Oke oke. Serius serius. Sayang tolong jaga dya taw taw taw? Oqang takot dya wat benda hat bukan bukan jea. Hmm.

To 'dya' yang dimaksudkan dalam mesej tersebut;

Weyyyyy. Aku bukan nak jadi pelingkop umah tangga hang. Tapi serius weyyyy. Aku tak suka tengok hang wat ceni. Ish. Aku pown serba salah la nak cakap, nak tegoq. Bila aku kata sikit, hang kata aku masok blah dya. Haishhh. Serius weyyyy, aku sayang hang sangat sangat. Kalo dak aku tak baziaq ayaq mata aku kat hang la weyyyy. Hang ingat sikit? Wat basoh baju aku hat kat asrama tu pown bule taw! Hmm. Weyyyy. Aku tak suka hat dya jantan tuh. Sebab jantan tuu laa hidop hang celaqu nak mati. Tu pown hang still nak jugak kat jantan tuu. Apa yang lebeyhnya kat jantan tu pown aku tataw. Padahai, dya lagi baguih. Dah la hang dengan dya dah lama. Dulu, hang banyak baziaq ayaq mata sebab dya kan? Skang, dya pulak baziaq ayaq mata sebab hang. Kalo hang nak payback pown, dah dah laaa. Dah terbalas dah pown. Dya sayang hang weyyy. Napa hang wat dya ceni? ):

Ignore This.



Sayanggggg. Oqang mintak maap. Oqang tak sengaja. Serius! Oqang tadak niat pownnnn. Jangan la wat oqang ceni. ):

Friday, November 26, 2010

Crap IV :P



Dya call tadiiii. Gayot gayot gayot. Sian dya abeh kredit. HAHA. Tapi tapi tapi aku sukaaaaaa. Hee. What? Suka dya abeh kredit? No laa sayangggg. Suka bila dya call. Rindu soqa dya. Hee. Thanks babe. Love you! (:

Crap III :P


HAHA. I do love you. (:

Mitot sayanggggg. (:

Assalammualaikum warrahmatullahi wabarakatuh. (:

Dear sayangggg. Sory ouh lewat post neyh. Tapi tapi tapi aku dah wish right on time kan sayang kan kan? Hee. Oke. Let's staight to the person.

Our B I R T H D A Y G I R L ! (:

Her name is Mizatul Atikah binti Sabri.
25 November 1995 was when she's born.
Came from Kulim, Kedah, Malaysia, Bumi.
2010 PMR Candidates, wohooo!

Happy belated birthday babyyyy!

W I S H :)

"Dear Mitot. I wish i wish i wish you makin tinggi yea sayangggg. Hee. Semoga bahagea bersama ustaz yeaaa. HAHA. And and and hope result PMR kita kita kita suma gempak. Moga moga Batch kita jadi yang paling hebat. Well, Second batch is better than the best kan sayang kan kan kan?"

Bride's Place. (:

Assalammualaikum warrahmatullahi wabarakatuh. (:

Okie dokie. Ni nak bagi bedtime story mory telling melling time kat umah pengantin pompuan pulak. Aaaa. Kak ipaq aku ka? Perhaps. HAHA. Banyak la aku punya perhaps. Tadak prhaps perhaps dah aih! Memang kompem hundred percents, sah sah sah terang tang tang tang dya Siti Shabarina binti Hanafi dah jadi kak ipaq aku. Lalala~ Umah dya kat Kampung Bukit Berangan. Bak kata kak, "Baguih aa. Soqang menanti, sogang g berangan." HAHA. *aku dok Taman Sri Menanti* (:


Mama segakkkkk. Awwww. Tuh Quran tuh. Mama pesan, "Quran jangan dok wat hantaran saja tapi tak baca." Abang balas balik, "Nanti kami khatam aih Quran!" HAHA.


Oke. Yang kemeja stripey mipey tuu cousin aku okie dokie? Hee. Ish. Lekat jugak muka Giant kat belakang nuu. Haishh. Sebok je la hang neyh Giant!


Oke. Nampak sangat muka tak puaih ati. Pasepa? Selendang aku qeja terlondeh. Adila mai tolong pobaik sat. Ish. Selalu dok pakai tak penah terlondeh pown, kali ni dya dok wat pasai pa tataw. Banyak kali taw dak benda alah ni terlondeh. Seb bek aku tak qeyau kat situ. Time singgah Tesco, tadak pulak dya terlondeh. Angin nggoh!


Pengantin laki baqu nak bukak spek. Teqok nggoh perangai. HAHA. Ada makcik hat dok tangkap gamaq kat sebelah aku kata, "Haaa. Ingatkan dah tamaw bukak dah spek tuu." HAHA. Sila gelak sila gelak. :D


Pengantin laki dok kalot caqi tisu time neyh. HAHA. Pengapit tadak tisu. Lalala~ Dah la tengah berpeluh. Aku jadi tukang gelak jea time dok pegang video cam tuh. Wahahaha.


Pengantin laki nampak cam kambing. =.="


Try tengok pinggan pengantin. Depa makan nasik kosong jea kotttttt. HAHA. Aku jadi tukang gelak jea. Lalala~


Makan kak Baina, makannnnn. Freeze lama lama noh? Sampai ketaq tangan abang. HAHA.


Try tengok muka abang time neyh. Honestly, time kami lima beqadek bahagea plus ngan Abangah iaitu cousin tersayang tengok balek gamaq neyh, suma pakat gelak guling guling. Tuan punya badan tak terkecuali yaaaa. :D


Ek elehhhhh. Time makan pown dan lagi ngumpat oqang. Awat weyyy? Tak puaih ati ka makan nasik kosong? HAHA. :P


Hee. Abangah pown nak famous amus gakkk. Tengok tengok tengokkkk!


Lalala~ Apek photographer neyh tolong pebetoi kain kak Baina ouh. HAHA.


Alololo. I like like likeeeee. (:


Ni pown i like gak. HAHA. Pssstttt! Pengantin laki keqas macam kayu. Wuuuu.


Mama, pengantin laki, pengantin pompuan anddddd kak As! :D


Kami suma tengok mana tuu? Ntah laa. Aku pown dah lupa. HAHA.


See see seeeeeee! Suma meqah! Aku cabut keluaq time neyh. Tamaw tangkap gamaq. Boo boo. Hee. Merenk sebentar. (:


Ahhaaaa! Abangah, sila ambik berkat bangah! Ambik jangan tak ambik. Lepas neyh turn bangah pulak laa. Haa. Tataw laa. Get ready get ready. HAHA. :P


Aku cuak bila ikot belakang tiga bijik lori neyh. Oke. Acelly, empat. Tapi satu g kat depan. Weyh weyh weyhhh! Tengok la awan nuu. Awan segak kan kan kan? Subhanallah. (:


Giant bajet hawt time do bawak keta. Mangkok nggoh!


Oke. Gamaq ni aku snap sebab aku boring nak mati. Aku tataw nak wat pa la bhaii time on-the-way balik neyh. Tu yang peqasan soqang soqang tuu. Tu pown, ada gak yang menempek. HAHA. (:


Oke la. Tu jea kot. See ya!


Syazwan & Baina
20 November 2010.