Thursday, September 16, 2010

Najmi Naim's Wedding (:

HAHA. Acelyyy kan kan kan, bukannya Najmi Naim Nordin's wedding laa. Gila kot dya yang kawen. SPM pown tak lepaih lagi. Menantu pilihan mak aku tuu. HAHA. Tapi aku tak hingin pown kat dya, dya pown tadak maw kat aku aih. Kan Naim kan kan kan? Awek dya nala punya cuwn. Aku hat tengok ni pown terpikatttt. Hee. Wat kawan bule laa. Kan Naim kan kan kan? Kita besties kan kan kan? Sayanggggg hg. Hee.

Tadi kan kan kan, sampai jea kat umh nuqi kan kan kan, tadan nak masok bawah khemah tuan umah dah smbot. Hee. Sapa sapa sapa? Mkck Azni, pkck Nordin ngan Alia. Weee~ Kami p empat oqang tadi. Aku, Meha, Mira ngan kak ika ouh. Mira ngan kak ika p dah tapi saja kami bawak biaq jadi bodyguard. HAHA. Jangan maqah nah yanggg? Maenmaen jea. (:

Aku dok caqi muka yang aku rindu tuh. Aiceyh. Aku rindu ka? HAHA. Ada la sikitttt. P ambik nasi, p dudok, then Naim pown laaaalu. Dya senyum, dya kata pa ntah, aku pown tataw tapi watwat dengaq jea. HAHA. Sory Naim! Then time nk letak pinggan aku gadoh ngan Mehah. Last sekali masingmasing p letak sniqi. Padan muka. Pak Ya wat kecoh pulak tadi. Dya kata, "Letak apa? Basoh seniqi laa!" Dah la dya ckp kuat. Tobat malu aku abaq kat hang. Tapi dya melawak je laa. But still, malu kotttt. Haishh.

Time dok basoh tangan yang best tuh. HAHA. Gedik ngat aih. Aku punya la dok khusyuk basoh tangan, aku asa macam da oqang cuit bahu aku. Aku pown kaleh laa. Aku mati mati ingat si toex Meha tuh. Tuptup Naim upa nyaaa. HAHA. Dya kata, "Nah tisu." Aiceyh. Sua tisu pown nk kecoh aku neyh. Blah la weyhh. HAHA. Tapi seyesly, aku bukannya suka Naim oke? He just a very good friend of mine. Dya banyak wat jasa ouh. :D

Story ngan gamaq pulak na na nah? Aku tataw nak cita pa. Ikot aku, suma menda aku cita. HAHA. Aaaa. Lagi satu, aku p dwa kali tadi. Kali kedwa p ambik ayaq teh taqek. Abah yang wat ouh! Yummyyyyy! (:

Hye. Nama saya Nur Syahirah Haji Berhan. Saya taw saya hitam, so what? Tak puaih ati tang mana? Saya kacaw income anda kah? Dak kan kan kan? So shut up. Thank you. (:
HAHA. Saja wat feeling teqok. Hee. Time neyh aku memang betoi betoi betoi nak tergelak. Tu yang jadi natural semcam jea tuu. Weyh weyh weyh. Baju aku sama wana ngan tuan umah. Suka suka suka! HAHA. Nur Syahirah Berhan! Stop it oke? :D


Aiceyh. Tak syiokkkkk. Time ni kan kan kan, aku dah senyum lama dah. Mira snap lambat. Elok aku kaleh blah len, dya pown snap. Tu yang mata aku serong semcam jea tuu. Hee.
*Aku sedaq mangkok neyh wat tandok kat aku.


See see see! Terserlah kehitaman eden. Hee. Time neyh aku taqek tangan Mira, tamaw bagi dya laqi. Nak tangkap gamaq ngan aku jea pown. Hee. (:

Budak neyh putih gila babeng kan kan kan? Gila jelessssss. Bila aku nak putih balek macam time aku kecikkecik dolu hah? HAHA. Toksah dok beqangan la Nur Syahirah Berhan oii. Tadak maknanya pownnnnn. Hee. This is one of the tuan rumah. Time neyh dya dah salin baju and dok wat ayu kat depan aku. Toex nggoh.
*She's 3teen and she's Naim's sister, got it?


Aku suka pic neyh acely. Tapi sayang gila blurr. Arghhh! Aku pown tataw aku makan pa. Idong aku gila gataiiii! Resdung resdung resdung. Haishhh. =.=


Warghhh! i loikeeeee this pic also. Hee. Dunno why. (:


Setelah berkalikali mengesetkan self-timer kat camera and letak kat ataih keta MyVi puteh kazen Alia, baru la dapat pic neyh. Ishhh! Awat aku tak teqingat nk mbik n0 plat dya tadi tataw? Haishh.


Grrrr. Aku tak suka pic neyh. Nampak gila macam taik cicak. HAHA. Tu laa Alia! Awat puteh sangat tataw?
*jeles jeles jeles! >.<


Ahhhaaaaa! Dah la sikitsikt noh. Aku malaih nak tuleyh panjangpanjang. Aiceyh. Padahai dah memang panjang dah pown. Hee. Bukan paa. Kalo dok layan sangat tangan aku hat syiok jea dok melata ataih keyboard lappy neyh, bahagea jea dya cita abeh suma. Hee.

I want to snap with the newlyweds, Najmi Naim and Muhammad Zulfahmi. HAHA. :D


No comments: