Sunday, May 30, 2010

English Language Art Club Wild BBQ Night 2009. (:

Acely kan kan kan, event niyh last year ouh. Tp tp tp aku kan dh berkurun tak bukak blog neyh so so so phm2 sendiri la. Cena aku nk upload kalo ta bukak kan kan kan? Tp seyes aku ckp, mlm neyh mmg enjoy gla gla gla. Maw nya tak enjoy, form 2 conquer ouh. Form len bopa keqat sgt. HAHA. Anyway, thanks ELAC fr this WILD NIGHT. (:


Megat meoww. (:

Hilmi ngokngek. Nmpk cam dya nk panggey bomba jea. HAHA.

Yeahhh. Meet my mr presiden, Raja Khairul Arif.

This is our secretary, Ayun. HAHA.


Mus pakai celak! Tabai gila. Kalah goth. Hee.

Amoeh amoeh amoeh Megat. Khusyuk bebeno. Menda apa jadahkah dya tgh wat uh? Ainun kacaw line kat blkg nuh.

Ni la muka muka bajet mktb kita. HAHA.

Penasihat2 ELAC yg brtauliah, Miss Syima and and and Miss Faridah.

Owh yeahhh, English Language Art Club bule! Hee. Wat semangat lebeyh bule.

Ney anak teacher Faridah kot. HAHA. i can't remember the name. Hee. Dya pown gila camera jgk, tu yg gmaq dya bule lekat kat dlm ni. Hee.

Gmaq neyh anak teacher Faridah yang tangkap. Oke la. Dya suka tangkap gmaq. Tensyen gak sebenaqnya sbb sbb sbb she stole my carier. Haish. HAHA.

Aaaa. Aku agak suka pic neyh. Tp tp tp aku tak suka aku kat dlm neyh. Nmpk pelik ntah pa2. Tudung aku direct kemek. Kes tu aa Afi si Kuda panggey aku ikan bawal sbb ikan tu pown kepek sama jea mcm aku. Tu dya la kata. Hee.

Wanie direct aa posing seksi. HAHA.

Time neyh mereka mereka neyh suma just got back from DM. Bawak troli ayaq. Sian depa heret ayaq neyh nala punya jaoh. Tp tp tp nk kata sian sgt tu dak laa. Pasepa? Sbb dya guna troli, bknnya usung. Tadak maknanya nk sian lebeyh2. Wat touching bule. Hee. (:

Ewah ewah ewah cik abg kita neyh. HAHA. Seyesly, first time ouh aku tgk maman neyh hensem. Seyes mlm neyh dya nmpk kurus tp tp tp ai tak trzoda pown. Bwex. xp

Owh yeahhhh. Ni suma suma bdk2 form 2 last year. Sj jea dok mengkap gmaq dh ttw nk wat pa. Sian kat mamat hat dok kat bwh, depa bakaq, km mkn. Well, normal la tuh. They're trying to be more gentlemen. Hee. Tp tp tp Mus sesat kat blkg tuh. Aku pown pelik. =.="

Time neyh aku tadak keja. Aku pusing pusing jea terus snap gmaq dua org manusia yg bule thn kelawaan dya. HAHA. (:

Aku suka pic neyh. Pasepa? Ntah. Aku pown ttw. Myb sbb Nad nmpk gedik kot kat dlm pic neyh. HAHA. Sorry, mummy. I'm telling the truth. Hee. Sian Ainun, tobat trkezut. Yang si Jane ni pulak punya la posing. HAHA.

Dah mcm ayam bertenggek berkokok pg jea aku tgk. HAHA. Sory sayangs, just kidding lol. (:

Budak neyh.. ntah. Aku pown tarak kenal. HAHA. Aku pkai baju aerobik tuh. Malu sial. Hee.

This is Ainun Fatin Syafiqah the Tiger. HAHA. She's one of the Kapaks'.

Hey hey ho suma. Meet my Jane Calculator or or or her real name Nur Saffa Hazwani binti Sazali. Dya neyh seyesly aku cakap, photogenic ouh. Jeles jeles.

Bak kata miss Emy Marlina aka Ummi homeroom ku yang tersayanggggg, institusi perkapelan yang makin berleluasa dengan jayanya. Ada aku kesah?


Sementara dok tunggu si hero hero yang tak mai mai lg nuh, si heroin heroin yg bule tahan cunnya pown membajetkan diri as a model memotoshootkan gambar gambar mereka mereka ini suma.

On-the-way to the pavillion, still lagi dan fr minah minah ni suma memosing kat depan foyer. HAHA. (:

No comments: